Home » Gheata carbonica » Gheata carbonica - Dry Ice

Gheata carbonica - Dry Ice

Ce este gheata carbonica si cum se obtine:

Gheata carbonica este cunoscuta si sub denumirea de gheata uscata. Spre deosebire de gheata obisnuita obtinuta prin inghetarea apei, gheata carbonica se obtine din dioxid de carbon ( CO2 ). Dioxidul de carbon trece din stare lichida in stare solida, mai exact in zapada carbonica. Acesta zapada carbonica se preseaza si se obtine gheata carbonica. Aceasta poate fi de mai multe forme: granule, placi sau blocuri, fiecare forma de diferite dimensiuni.

Care sunt avantajele ghetii carbonice?

  • Gheata carbonica este mult mai rece decat gheata obisnuita, mai exact are -78,5o C
  • Nu lasa in urma apa sau alte reziduuri pentru ca se evapora, trece din stare solida in stare gazoasa
  • Are o putere de racier de peste 5 ori mai mare decat gheata obisnuita

Unde se foloseste gheata carbonica?

Gheata carbonica se foloseste in foarte multe domenii, atat pentru aplicatii industriale cat si in industria alimentara.

Dry Ice Romania va ofera gheata carbonica pentru aplicatii din diferite domenii de activitate.   Pentru mai multe informatii selectati o categorie:

Informatii utile

Din punct de vedere logistic, avem posibilitatea de a livra comenzile in mai putin de 24 de ore de la productie, direct la adresa clientului. Transportul este efectuat fie cu masinile din flotat Dry Ice, fie prin firma de curierat. Inchiriem masini de fum pentru diferite evenimente, de exemplu pentru nunti, botezuri, prezentari de moda, lansare de produse, sedinte foto sau efecte speciale. Contactati-ne

Dry Ice Romania pe Facebook