In viticultura

Gheata carbonica in viticultura are un rol foarte important in procesul de fabricare a vinului. Inca de la inceput si pana la sfarsit, gheata carbonica  ajuta la obtinerea unui lot de vinuri excelente. Din momentul in care strugurii au fost culesi, pastrarea aromei este esentiala in incercarea de a obtine un vin bun. Una dintre cele mai bune moduri de a face acest lucru este de a aduga gheata carbonica in recipientele cu strugurii proaspat recoltati. Acest lucru ajuta la pastrarea strugurilor proaspeti si impiedica inceperea de fermentatie prematura. Strugurii sunt transportati cu gheata carbonica pentru ai mentine stabil pana cand sunt gata de utilizare. Gheata carbonica nu lipseste nici din procesul de fermentare. Prezenta ghetii carbonice previne oxidarea mustului in timpul fermentatiei.

Informatii utile

Din punct de vedere logistic, avem posibilitatea de a livra comenzile in mai putin de 24 de ore de la productie, direct la adresa clientului. Transportul este efectuat fie cu masinile din flotat Dry Ice, fie prin firma de curierat. Inchiriem masini de fum pentru diferite evenimente, de exemplu pentru nunti, botezuri, prezentari de moda, lansare de produse, sedinte foto sau efecte speciale. Contactati-ne

Dry Ice Romania pe Facebook