La nunta

Nunta este cel mai frumos si cel mai important eveniment din viata oricarui cuplu. Acest eveniment trebuie sa fie unul memorabil, atat pentru mire si mireasa cat si pentru invitatii acestora, care peste ani, isi vor aminti de acea nunta ca fiind o nunta speciala. Toate miresele isi doresc o nunta ca in povesti, in care lucrurile inconjuratoare sa nu se supuna legilor fizicii, unde dragostea si emotia momentului sa fie atotputernice. 

gheata carbonica

 Daca iti doresti si tu ca atunci cand vei fi mireasa sa dansezi alaturi de alesul inimii deasupra unor norisori, intr-o atmosfera de basm, atunci contacteaza-ne acum si noi va indeplinim dorinta. Toate aceste lucruri sunt posibile utilizand efecte speciale cu gheata carbonica.
 Valsul mirilor este primul vostru dans in calitate de sot si sotie. Este cel mai important moment al unei nunti, de aceea trebuie sa fie un moment special.  Cel mai important efect in cadrul organizarii unei nunti de succes este fumul greu cu gheata carbonica. Acest moment magic ramane in amintirile tuturor prezenti, fiind cel mai urmarit si fotografiat moment al nuntii.
 In cazul in care va perminte locatia sa folositi si artificii de interior, impreuna cu fum greu cu gheata carbonica, aceste doua efecte sunt combinatia perfecta pentru dansul mirilor.

Daca doriti sa beneficiati de aceste efecte magice si sa aveti o nunta ca in basme, va recomandam sa faceti o rezervare din timp. Pentru oferte speciale sau reduceri sunati la numerele afisate la contact. 

 

 

Informatii utile

Din punct de vedere logistic, avem posibilitatea de a livra comenzile in mai putin de 24 de ore de la productie, direct la adresa clientului. Transportul este efectuat fie cu masinile din flotat Dry Ice, fie prin firma de curierat. Inchiriem masini de fum pentru diferite evenimente, de exemplu pentru nunti, botezuri, prezentari de moda, lansare de produse, sedinte foto sau efecte speciale. Contactati-ne

Dry Ice Romania pe Facebook