Home » Gheata carbonica » Gheata carbonica - Dry Ice » Gheata carbonica pentru transporturi medicale

Gheata carbonica pentru transporturi medicale

Gheata carbonica este un foarte bun agent stabilizator pentru o varietate de produse farmaceutice si de laborator. Datorita temperaturii foarte scazute, gheata carbonica este foarte des folosita in laboratoarele de cercetare in scopul incetinirii sau accelerarii a unor reactii chimice. 
Clinicile care au de transportat probe biologice folosesc gheata carbonica pentru a pastra sau a depozita probele recoltate de la pacienti. Transportul probelor biologice poate dura pana la 48 de ore, timp in care acestea raman complet congelate si isi pastreaza toate proprietatile fizico-chimice.

Informatii utile

Din punct de vedere logistic, avem posibilitatea sa livram gheata carbonica oriunde in Romania in mai putin de 24 de ore direct la adresa clientului. Pe langa gheata carbonica, va putem oferi sculpturi din gheata, artificii, lumini arhitecturale sau sa inchiriem masini de fum greu cu gheata carbonica pentru diferite evenimente, de exemplu pentru nunti, botezuri, prezentari de moda, lansare de produse, sedinte foto sau efecte speciale. Contactati-ne

Dry Ice Romania pe Facebook