Home » Despre noi

Despre Noi

Suntem o echipa tanara si dinamica cu  o cultura organizationala orientata spre client, punem la dispozitie profesionalism, seriozitate si promptitudine.

Echipa Dry Ice

Pentru noi este important ca fiecare dintre clientii nostri sa fie multumit si de aceea oferim atat o gama variata de produse de calitate, la preturi atractive cat si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau propunere de imbunatatire a ofertei curente.

Clientii nostri sunt companii diverse de pe piata romaneasca, distribuitori si clienti finali, carora le oferim produsele si serviciile noastre la cele mai inalte standarde.

Ne bucuram de o reputatie foarte buna in randul clientilor si suntem convinsi ca produsele si serviciile noastre va vor multumi in totalitate si pe dumneavoastra.

De-a lungul anilor, companii importante, cluburi, restaurante, baruri, expozitii precum si tineri proaspat casatoriti au avut incredere in noi, iar noi i-am rasplatit oferindu-le clipe si momente de neuitat.

In speranta ca oferta noastra vine in intampinarea cerintelor dumneavoastra, asteptam sa ne contactati cu incredere.

Informatii utile

Din punct de vedere logistic, avem posibilitatea de a livra comenzile in mai putin de 24 de ore de la productie, direct la adresa clientului. Transportul este efectuat fie cu masinile din flotat Dry Ice, fie prin firma de curierat. Inchiriem masini de fum pentru diferite evenimente, de exemplu pentru nunti, botezuri, prezentari de moda, lansare de produse, sedinte foto sau efecte speciale. Contactati-ne

Dry Ice Romania pe Facebook