Home » Sculpturi din gheata » Sculpturi gheata

Sculpturi gheata

ICE EVENTS a fost creat pentru a aduce clasa in sfera evenimentelor care se respecta din Romania.

Printre cei care au apelat la noi pentru a desavarsi evenimentul creat sau sponsorizat de ei sunt? HEINEKEN, ABSOLUT, REDOX, COCA COLA, URSUS, SKODA, CAPA FINANCE, JIDVEI, PUMA,  MATEUS, VARTA, GROLSCH, VERONESSE, FINLANDIA, AROMA, OUT WEAR, SECPRAL, INTEL, KIKA, GROUPAMA, TRANSAVIA si multi altii. Le multumim ca au avut incredere in noi!

Va asteptam si pe dumneavoastra garantandu-va deplina noastra colaborare pentru impresionarea intr-un mod placut si unic a tuturor invitatilor la evenimentul pe care-l planuiti!

Sculpturile din gheata se realizeaza manual, din blocuri perfect translucide, pe baza unui proiect sau desen, facut in urma discutiilor sau sugestiilor date de clientii nostrii.

La realizarea unei sculpturi este nevoie de personal calificat si (cate o data) multe ore de munca. Productia unui bloc perfect translucid dureaza intre 3 si 4 zile iar compozitia si structura ghetii este supravegheata 24 de ore din 24. Avem presonal calificat, cu practica de peste 5 ani in Statele Unite ale Americii.

ICE EVENTS are o capacitate mare de productie si investeste in mod continuu in modernizarea utilajelor si a mijloacelor speciale de transport a produselor finite.

Pe langa barurile de gheata care sunt o specialitate si o continua provocare a noastra, ICE EVENTS realizeaza baruri exotice, clasice, japoneze sau la comanda clientilor, care pot fi folosite la evenimente speciale.

Transforma petrecerea ta cu sculpturi de gheata intr-un eveniment de vis. O sculptura de gheata da un plus de eleganta si rafinament petrecerii tale.

Informatii utile

Din punct de vedere logistic, avem posibilitatea de a livra comenzile in mai putin de 24 de ore de la productie, direct la adresa clientului. Transportul este efectuat fie cu masinile din flotat Dry Ice, fie prin firma de curierat. Inchiriem masini de fum pentru diferite evenimente, de exemplu pentru nunti, botezuri, prezentari de moda, lansare de produse, sedinte foto sau efecte speciale. Contactati-ne

Dry Ice Romania pe Facebook