Home » Gheata carbonica - Dry Ice » Pentru efecte speciale

Pentru efecte speciale

Gheata carbonica a fost si este folosita in continuare pentru efecte speciale ( efectul de fum greu sau ceata) pe multe platouri de filmare, teatre si mai nou pe la petreceri si nunti.

Acest fum se poate crea fie cu ajutorul unei masini de fum care  functioneaza cu gheata carbonica, fie cu mai multe boluri in care se baga apa foarte fierbinte dupa care in momentul in care dorim sa facem efectul de fum, introducem gheata carbonica. Prima varianta, cea cu masina de fum greu cu gheata carbonica se consuma aproximativ 9 kg de gheata carbonica daca se face fum timp de 5 minute continuu. In varianta clasica se foloseste in functie de cat fum dorim sa facem. Trebuie sa tinem cont ca odata ce am introdus gheata carbonica in apa fierbine, aceasta se raceste treptat, iar daca dorim sa facem mai mult fum apa trebuie schimbata sau reincalzita.

Fumul facut cu gheata carbonica este mai greu decat aerul, nu se ridica, ramane jos aproximativ la nivelul gleznelor, nu pateaza si nici nu are miros.

In bauturi se introduc 1-2 granule de gheata  carbonica care creaza efectul de fum aproximativ 3-4 minute. Bauturile se pot consuma fara probleme dar foarte important sa NU INGHITITI bucati de gheata carbonica.

In momentul in care lucrati cu gheta carbonica folositi manusi , NU puneti mana pe gheata carbonica si sa aveti grija sa nu intre in contact direct cu pielea. Este foarte rece, are -79 C si poate provoca degeraturi grave daca nu respectati aceste indicatii. Va recomandam sa folositi scafa sau cleste cum se foloseste in baruri, restaurante si cluburi.

Informatii utile

Din punct de vedere logistic, avem posibilitatea de a livra comenzile in mai putin de 24 de ore de la productie, direct la adresa clientului. Transportul este efectuat fie cu masinile din flotat Dry Ice, fie prin firma de curierat. Inchiriem masini de fum pentru diferite evenimente, de exemplu pentru nunti, botezuri, prezentari de moda, lansare de produse, sedinte foto sau efecte speciale. Contactati-ne

Dry Ice Romania pe Facebook