Home » Gheata carbonica - Dry Ice » In bauturi

In bauturi

Poate ca ati vazut doar in poze sau la vreo petrecere la care ati fost invitat, acele cocktailuri sau pahare de sampanie asupra carora plutea un fum alb ca si o ceata, si care aratau ca niste potiuni magice. Acest efect se obtine daca introduceti gheata carbonica in bauturi, mai exact in paharele de sampanie si cocktailuri se introduc 1-2 granule de gheata carbonica sau 4-5 granule in carafele de vin. Efectul de fum dureaza aproximativ 3-5 minute, timp in care gheata carbonica se evapora in totalitate din pahare. Bauturile se pot consuma fara nici o problema, deoarece gheata carbonica este 100% alimentara. Vrei o petrecere reusita si sa iti impresionezi invitati? Alege gheata carbonica in bauturi.
 

Atentie ! Nu inghititi granulele de gheata carbonica pentru ca sunt foarte reci. Din pahare se va consuma doar bautura, granulele de gheata carbonica vor disparea prin evaporare.

Informatii utile

Din punct de vedere logistic, avem posibilitatea de a livra comenzile in mai putin de 24 de ore de la productie, direct la adresa clientului. Transportul este efectuat fie cu masinile din flotat Dry Ice, fie prin firma de curierat. Inchiriem masini de fum pentru diferite evenimente, de exemplu pentru nunti, botezuri, prezentari de moda, lansare de produse, sedinte foto sau efecte speciale. Contactati-ne

Dry Ice Romania pe Facebook