Home » Gheata carbonica » Gheata carbonica - Dry Ice » Fum greu la dansul mirilor

Fum greu la dansul mirilor

In totdeauna ti-ai dorit ca atunci cand vei avea nunta, sa fie o nunta mai speciala, mai deosebita si sa ai o atmosfera ca in basme, unde primul vostru dans sa fie precum dansul pe nori a unui print si o printesa. Cu acest dans se deschide petrecerea, asa ca este un moment mai important al nunti. Toti invitatii isi vor concentra atentia asupra ringului de dans care va fi acoperit de un strat de fum greu ca niste norisori, si unde veti dansa primul dans in calitate de mire si mireasa. Acest moment al nuntii va fi filmat si fotografiat din toate unghiurile asa ca veti avea placuta surpriza sa vedeti inregistrari video si fotografii rupte parca din cartile cu basme.

Toate acestea sunt acum posibile utilizand efecte speciale cu gheata carbonica. Fumul greu nu se ridica pentru ca este mai greu decat aerul si ramane jos la nivelul gleznelor, nu miroase si nici nu pateaza.

Pentru a rezerva un aparat de fum greu pentru nunta dumneavoastra, va rugam sa ne contactati din timp.

Informatii utile

Din punct de vedere logistic, avem posibilitatea de a livra comenzile in mai putin de 24 de ore de la productie, direct la adresa clientului. Transportul este efectuat fie cu masinile din flotat Dry Ice, fie prin firma de curierat. Inchiriem masini de fum pentru diferite evenimente, de exemplu pentru nunti, botezuri, prezentari de moda, lansare de produse, sedinte foto sau efecte speciale. Contactati-ne

Dry Ice Romania pe Facebook