Home » Sculpturi gheata » Gheata pisata

Gheata pisata

Un alt produs care nu lipseste din niciun bar din lume este gheata pisata. Este principalul ingredient al renumitului cocktail Mojito. Inafara de cocktailuri, gheata pisata se poate folosi in foarte multe domenii. Cu siguranta ati vazut in marile Hypermarketuri ca pestele si fructele de mare sunt pastrate pe gheata pisata, deoarece ce asa se pastreaza proaspete pentru un timp mai indelungat. La fel se face si in cazul transportului a acestor produse.

La inceputul anului a avut loc in Cluj, Timisoara, Sibiu si Bucuresti un turneu al Baletului pe gheata din St. Petersburg (Russia). Pentru cele patru patinoare s-au folosit peste 10 tone de gheata pisata.

Asa cum ati putut observa gheata pisata se foloseste la scara larga in multe domenii. Firma noasta are capacitatea de a raspunde oricarei solicitari de gheata pisata atat pentru cluburi si restaurante cat si pentru hypermarkete sau alte aplicatii la care aveti nevoie de gheata pisata. In functie de comanda dvs, suntem convinsi ca va oferim cele mai competitive preturi de pe piata.

Informatii utile

Din punct de vedere logistic, avem posibilitatea de a livra comenzile in mai putin de 24 de ore de la productie, direct la adresa clientului. Transportul este efectuat fie cu masinile din flotat Dry Ice, fie prin firma de curierat. Inchiriem masini de fum pentru diferite evenimente, de exemplu pentru nunti, botezuri, prezentari de moda, lansare de produse, sedinte foto sau efecte speciale. Contactati-ne

Dry Ice Romania pe Facebook