Home

 

Gheata carbonica sau gheata uscata este forma solida a dioxidului de carbon. Gheata carbonica comercializata de firma noastra este 100% alimentara, pentru ca folosim dioxid de carbon cu cel mai inalt grad de puritate care respecta standardele europene si care se foloseste si in H.O.R.E.C.A. Echipamentele cu care este produsa aceasta gheata carbonica sunt echipamente industriale de mare capacitate, ultraperformante  si de ultima generatie. Acelasi dioxid de carbon pe care il folosim noi, il folosesc si marii producatori de bere sau producatorii de bauturi racoritoare carbogazoase. Acest lucru garanteaza ca va oferim gheata carbonica de cea mai buna calitate.
Din punct de vedere logistic, avem posibilitatea sa livram gheata carbonica oriunde in Romania in mai putin de 24 de ore direct la adresa clientului.
Pe langa gheata carbonica, va putem oferi sculpturi din gheata, artificii, lumini arhitecturale sau sa inchiriem masini de fum greu cu gheata carbonica pentru diferite evenimente, de exemplu pentru nunti, botezuri, prezentari de moda, lansare de produse, sedinte foto sau efecte speciale. Gheata carbonica se mai poate folosi si in alte domenii:

  • gheata carbonica pentru nunta sau evenimente speciale;
  • gheata carbonica in bauturi;
  • gheata carbonica pentru transporturi medicale;
  • gheata carbonica in industria alimentara;
  • gheata carbonica pentru sablare (curatare);
  • gheata carbonica pentru fum greu la dansul miriilor

Pentru inchirierea unei masini de fum, va rugam sa contactati reprezentantii Dry Ice la numerele afisate pe harta din prima pagina.

 

Informatii utile

Din punct de vedere logistic, avem posibilitatea de a livra comenzile in mai putin de 24 de ore de la productie, direct la adresa clientului. Transportul este efectuat fie cu masinile din flotat Dry Ice, fie prin firma de curierat. Inchiriem masini de fum pentru diferite evenimente, de exemplu pentru nunti, botezuri, prezentari de moda, lansare de produse, sedinte foto sau efecte speciale. Contactati-ne

Dry Ice Romania pe Facebook