Home » Gheata carbonica » Gheata carbonica - Dry Ice » Gheata carbonica in viticultura

Gheata carbonica in viticultura

Gheata carbonica in viticultura are un rol foarte important in procesul de fabricare a vinului. Inca de la inceput si pana la sfarsit, gheata carbonica  ajuta la obtinerea unui lot de vinuri excelente. Din momentul in care strugurii au fost culesi, pastrarea aromei este esentiala in incercarea de a obtine un vin bun. Una dintre cele mai bune moduri de a face acest lucru este de a aduga gheata carbonica in recipientele cu strugurii proaspat recoltati. Acest lucru ajuta la pastrarea strugurilor proaspeti si impiedica inceperea de fermentatie prematura. Strugurii sunt transportati cu gheata carbonica pentru ai mentine stabil pana cand sunt gata de utilizare. Gheata carbonica nu lipseste nici din procesul de fermentare. Prezenta ghetii carbonice previne oxidarea mustului in timpul fermentatiei.

Informatii utile

Din punct de vedere logistic, avem posibilitatea sa livram gheata carbonica oriunde in Romania in mai putin de 24 de ore direct la adresa clientului. Pe langa gheata carbonica, va putem oferi sculpturi din gheata, artificii, lumini arhitecturale sau sa inchiriem masini de fum greu cu gheata carbonica pentru diferite evenimente, de exemplu pentru nunti, botezuri, prezentari de moda, lansare de produse, sedinte foto sau efecte speciale. Contactati-ne

Descarca aplicatia pentru smartphone sau tableta Link to this page Link to this page
Dry Ice Romania pe Facebook